Langsom genopstart ungdomstræning

Kære Stjernefrø og forældre!

Vi har i trænerteamet her til aften drøftet muligheden for at genstarte ungdomstræningen, selvfølgelig med forbehold for alle gældende retningslinjer omkring træning under corona krisen. Vi forventer at sætte gang i træningen fra tirsdag d.5 maj, dog kommer den til at foregå i tre grupper og via først til mølle tilmelding.

For at du/dit barn kan deltage, så SKAL vi have et tilsagn fra en forældre omkring din deltagelse. Træningen vil blive udført i små træningsgrupper, hvor vi er fysisk tilstede i grupper med 8 atleter + 2 træner. I træningsgrupperne vil træningen være planlagt, så vi kan holde den nødvendige afstand.Inden du dukker op til en træning, så bedes du have læst DIF anbefalinger: https://www.dif.dk/da/politik/nyheder/viaritzaupolitik/presse/2020/4/20200420_prmdiftilpasseranbefalingeromudendrsidrt

Opdelingen i grupperne vil være de normale aldersgrupperinger og selve tilmeldingen vil foregå i et separat opslag i Facebook gruppen.

13+ gruppen: Jesper Abildgaard Nielsen

10-12: Kristian Tønnesen og Tobias Jakobsen

6-9: Betina Meilandt og Simone Jacobsen

Der vil i den kommende periode ikke være nogen fællessamling inden træning og heller ikke snacks efter træning. Du skal møde op omklædt, da der ikke vil være mulighed for hverken bad eller omklædning i klubben. Alle bedes medbringe håndsprit, så vi passer på hinanden.

Vi glæder os meget til at få sat gang i fællestræningerne og håber på den sædvanlige gode energi.

Vh trænerteamet.

Corona situationen

Kære medlemmer,
Bestyrelsen afholdt torsdag aften et Corona bestyrelsesmøde på afstand udenfor hos Dorthe.
På bestyrelsesmødet drøftede vi den specielle situation vi står i lige nu, og hvordan vi ser den nærmeste fremtid.

Specielt brugte vi en del tid på at gennemgå vores budget for 2020. Det skal ikke være nogen hemmelighed at vi er meget usikre på hvordan året ender rent økonomisk da der er rigtigt mange spørgsmålstegn der hober sig op omkring vores økonomi som hvad mister vi af indtægter og hvilke omkostninger skal vi betale, er der mulighed for at søge refusion på nogle af de tabte indtægter vi måske kommer til at mangle i regnskabet når året skal gøres op. Vi har heldigvis en rigtig god økonomi i klubben og skal nok overleve denne specielle situation.


Udover økonomien drøftede vi også muligheden for stille og roligt at åbne op for fællestræning. Der er nu iflg. DIF og DGI åbnet op for begrænset fælles udendørstræning. Derfor vil vi nu stille og roligt begynde at starte nogle af vore udendørs træningstilbud op igen i henhold til de retningslinjer der er kommet fra DIF/DGI. Så snart vi har afklaret hvilke tilbud vi kan starte op med vil der komme yderlig information ud til jer.


Bestyrelsen drøftede også muligheder for afholdelse af den udskudte generalforsamling. Vi besluttede også at vi vil arbejde hen mod afholdelse af en fysisk generalforsamlingen mandag d. 25. maj. Yderlig information vil tilgå i indkaldelsen.Hvis det heller ikke bliver muligt denne dag, vil vi arbejde på at afholde en virtuel generalforsamling hurtigst muligt herefter.


Selvom det er en speciel tid håber vi i bestyrelsen at i kan holde modet oppe og bruger det fantastiske april vejr til at vedligeholde træningen i. God weekend til jer alle.