Ekstra Cirkeltræning i Covid-tiden

Pga. de indskærpede restriktion på antal person på et hold, har vi i samarbejde med Cirkeltræner Lonnie og FIC, fået sat et ekstra hold på om tirsdagen.

Dvs. fra tirsdag den 3/11 og de kommende tirsdage har i nu mulighed for at booket jer på 2 hold.

19.00 – 19.45 hold 1

19.45 – 20.30 hold 2

Mede dette ekstra hold har FTT 5 pladser og FIC de 4.

Skriv til Lonnie på FB for tilmelding.

Husk afspritning og god hygiejne – pas på jer selv og andre.

Træning med nye skærpet restriktioner.

Med de nye restriktioner fra regeringen og sundhedsmyndighederne men også anbefalinger fra forbundet og DGI, er vi som forening nu nødsaget til at skærpe vores måde at træne sammen på.

  • Løbe- og cykeltræning, vil vores trænere og instruktører nu lave hold på max. 10 personer (9+instruktør). Dette er allerede slået op at instruktørerne på FB
  • Spinning hvor der før mandagens skærpning var plads til 14 bikere, er nu reduceret til 9+instruktør. Heraf har vi desværre kun 3 cykler. Bookning sker i øjeblikket via FB til bikeinstruktørerne.
  • Cirkeltræning vil fremover også være reduceret til max 9 + instruktør. Her fordeler Lonnie via FB pladser mellem del FIC og FTT. Lige nu er pladserne ligelig fordelt.
  • Svømmetræning vil vi med banetov kunne reducere til 6 personer på 25 meter baner og 12 på 50 meter. Dvs. onsdags- og søndagstræning vil vi have 6 baner à 6 personer per bane samt springbassinet og fredagen har vi 12 personer på de 2 stk. 50 baner.

I vil løbende blive orienteret, enten fra vores instruktører via FB eller på hjemmesiden.

Pas på jer selv, og fortsat god træning derude.

Mvh

Bestyrelsen FTT

Teamshoppen er nu klar

Teamshoppen er nu klar og vi håber at mange kommer til at benytte sig af dette tilbud.

Webshoppen lukker 01.11.2020 med forventet levering i uge 51.

Her er lidt information om fremgangsmåden til bestilling:

Inden du kan kan bestille skal du registrere dig/oprette en konto.
Klik på «Login eller registrer dig» øverst til højre. Log ind hvis du har en konto på trimtex.dk fra før ellers klik på “Create an Account” hvis det er første gang du bestiller fra os.

Klik på dette link for at komme til webshoppen: https://trimtex.dk/en/teamshop/fredericiatri

Eller logind med teamkode: fredericiatri

Du skal modtage en ordrebekræftelse fra os når din ordre har er gennemført.

Vi anbefaler at bruge internetbrowserne Chrome eller Firefox for at det skal fungere optimalt, f.eks. vil brugere af Internet Explorer kunne opleve nogle problemer.

Gode tips! Kommer man “væk” fra klubsiderne, kan man altid klikke på jeres kundenavn i top menuen for at komme tilbage igen. Husk at I automatisk får 25% på alle Trimtex standard produkter og at I kan handle disse på den samme ordre.

Hvis I har problemer med at logge ind, eller har andre henvendelser, så tag endelig kontakt enten på support@trimtex.dk eller per telefon 89 87 09 00.