Yoga og Mobilitetstræning for triatleter

Kære Tri-folk,

Yoga-instruktør, Lotte Dohn Rix har for en prøveperiode sagt ja til at lave en ugentlig yoga og mobilitetstræning for FTT. En træning som er tilpasset en triatlets behov for aktiv stræk, kontrolleret bevægelse samt restitution. Men det har absolut ikke været let at finde et tidspunkt som både passede ind med leje af FIC lokaler, vores træningstider of Lottes muligheder.

Prøveperioden som både passer med leje af lokale og Lottes muligheder er i første omgang sat til:

Mandage fra 20.00 – 21.00

Fra Bestyrelsen vil vi gerne opfordre jer Tri-folk til at komme med en tilbagemelding i hvilket omfang dette kunne være interessant samt ift. jeres træningstider. I forhold til Mandagsløb vil Kent og Tobias tage dette med på deres møde på lørdag for yderligere dialog.

Nærmere info for opstartsdato følger snarest.

Med venlig hilsen

FTT Bestyrelse

2 kommentarer til Yoga og Mobilitetstræning for triatleter

 1. Louise Simonsen skriver:

  Yes!
  Super med mobilitetstræning og yoga som en del af klubbens træningsudbud.
  Fantastisk at Lottes erfaring med eliteatleter kommer vores klub til gode – glæd jer til hård, diciplineret men sjov træning!

  Jeg kommer bestemt også!

  Louise

 2. Anja Hjort skriver:

  Jeg vil gerne opfordrer alle med stive løbeben til at deltage ved Lotte. Hun er hardcore, og hvis nogen tror, at Lotte’s yoga har noget at gøre med at sidde stille og slappe af, så må I gerne tro om igen. Lotte er super dygtig og ved, hvad hun laver. Er du i tvivl, så prøv bare en enkelt gang:-)

  Jeg kommer helt sikkert!

  Hilsen Anja

Skriv et svar

Seneste nyheder