Yoga prøveperiode 14/3 – 25/4

Kære medlemmer,

Så er der åbnet op for tilmelding til yoga på vores hjemmeside som en prøveperiode de kommende 6 mandage (ekskl. 28/3 -Påskemandag). Første gang er:

Mandag den 14. marts kl. 20:15 – ca. 21:15 i FICNESS-lokalet ved indgangen tilsvømmehal

Vi har valgt at starte yoga sammen med Instruktør, Lotte Dohn Rix som en prøveperioden – mest for at vurdere om det har interesse for medlemmerne, men også for at finde frem til et tidspunkt som passer ind i både FIC’s lokaleplanlægning, samt vores træningshold. Dato og tidspunkt vil derfor være åben for dialog i prøveperioden.

I prøveperioden er der plads til max. 20 deltager på holdet, og tilmelding kan kun ske ved at booke via vores hjemmeside under “Book” (Husk kun en booking registreret ad gangen). Vores ide er dog på sigt at kunne samarbejde om dette yoga-hold med FIC (samme måde som bike).

Vi håber i vil støtte op om dette tiltag, og ser frem til jeres feedback.

Mvh FTT-Bestyrelsen

2 kommentarer til Yoga prøveperiode 14/3 – 25/4

 1. Henrik Thomsen skriver:

  Hej Lars,
  Alle brugere (også alle i et et fam. medlemsskab) har modtaget et login via deres email. Jeg vil undersøge nærmere hvordan et nyt kan genereres. Hvad er fornavnet?

  Henrik

 2. Lars Mousten skriver:

  Jeg har meldt mig selv til under “Mousten”. Min kone som osse er medlem i klubben via familiemedlemskab vil osse gerne med. Hvad gør jeg ? Kan kun melde en på ?.

  Lars Mousten

Skriv et svar

Seneste nyheder