Bika and Run 2019

Firmaidrætten fortsætter succesen med Bike & Run Stafetten – årets stafet foregår tirsdag den 21. maj 2019 ved Sundhedshuset. og vi fortsætter traditionen med at bakke op om arrangementet. Derfor kan i nu tilmelde jer årets Bike and Run via klubmodul her:
 
https://fredericiatriathlonteam.klub-modul.dk/cms/ProfileEventEnrollment.aspx?EventID=38
 
Husk ved tilmelding at skrive holdnavn og den klasse i ønsker at deltage i i kommentarfeltet.
 
Seneste tilmelding er d. 15. maj 2019.
 
Sted
Startsted: Sundhedshuset, Øster Voldgade 21
 
Det nye Sundhedshus lægger igen rammerne til stafetten. Det betyder, at der er gode toiletforhold og omklædnings faciliteter.
Når de mange medbragte telte er slået op og duften fra grillpølser lægger sig over pladsen, så stiger stemningen og de glade tilråb fra over 500 deltagere.
 
Løberute 2 x 2,5 km
 
Løberne kommer 2 gange forbi stævnepladsen, hvor de løber ind mellem alle teltene. Inden da har de været en tur på Østervold, Østerstrand og Kastellet før de løber i mål, efter 5 km. Det gør hele pladsen meget intens og nærværende.
 
Cykelrute 13,4 km:
 
Ruten går ud ad Øster Voldgade, til højre ad fæstnings Allé, derefter til venstre ad Lundingsvej fortsætter ad Treldevej, lige ud ad Skullebjergvej og retur via vendepunkt ud for Fjordaleen ved Østerby og næsten den samme rute tilbage til mål.
 
Møde- og starttid
Startnummer og information udleveres i informationsteltet, Sundhedshuset fra kl. 15.00.
 
Sidste information gives kl. 17.30.
 
Løbet starter kl. 18.00 med første deltager (en løber) for hvert hold.
 
Toiletter, omklædning og bad
Der findes toiletter i målområdet. Der er mulighed for omklædning, men der er intet bad. Der er mulighed for opbevaring af sportstasker i informationsteltet ved Øster Voldgade – det lukker kl. 22.00.
 
Forplejning
Der kan købes pølser og drikkevarer i start- og målområdet.
 
Opvarmning og aktiviteter i start- og målområdet
Fællesopvarmning kl. 17.45.
 
Telt i start- og målområdet
Der kan opstilles telt i de angivne arealer ved start- og målområdet.
 
Elektronisk tidtagning
Hvert hold får udleveret en chip, når I melder jeres ankomst. Chippen skal sidde på anklen og skiftes mellem hver deltager på holdet. Vi står parat med vejledning, hvis det bliver nødvendigt. Husk at aflevere chippen igen efter løbet.
 
For holdets cyklister
Husk cykelhjelm (påbudt). Vi følger selvfølgelig færdselsloven, som vi beder jer respektere, så alle kommer sikkert i mål.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Skriv et svar

Seneste nyheder