Træning

Fredericia Triathlon Team

Træning

Svømning Indendørs:

Fredericia Triathlon Team tilbyder svømning 4 gange i ugen i perioden 1. september til 1. juni. Svømningen foregår alle dage i Fredericia Idrætscenter.

  • Søndage kl. 08.30 – 10.00 er der speciel begynder svømning. Her er der 2 svømmetrænere tilknyttet med specielt fokus på begyndere og 1 træner for de øvede.
  • Mandag til fredag kl. 06.00 til 07.00 (Springbassin)
  • Onsdage kl. 20.00 – 21.00 her kan der være en træner til stede. Han/Hun hjælper gerne med gode råd men kan ikke 100% være fokuseret på begyndere.
  • Torsdage kl. 06.00 – 07.30 er på 50 m. på banerne 5 og 6
  • Fredage kl. 06.00 til 07.00 og kl. 17.30 – 18.30 er på 50 m. bane 5 og 6. Denne dag er der ikke fast træner tilknyttet.

For at få adgang til svømmehallen skal der medbringes et grønt armbånd. Dette kan udleveres til medlemmer af klubben ved henvendelse til svømmetræneren. Der skal betales 50 kr. i depositsum for armbåndet.
Der er derudover mulighed for at svømmetræne i svømmehallens normale åbningstider. For at få adgang til svømning i hallens normale åbningstider skal man medbringe et gult armbånd. dette kan afhentes i klublokalet.

Åbent vand svømning:

I perioden juni – august er der åbent vands svømning. Som udgangspunkt afholdes åbent vands svømning i Lillebælt fra Øster Strand. Hvilke dage træningen i åbent vand vil finde sted vil senere fremgå af hjemmesiden og Facebook.

Cykeltræning i sommerhalvåret:

Tirsdag og torsdag kl. 17.00 fra klubben, Vestre ringvej 100.
Lørdag kl. 10.00 fra Fredericia Triathlon Teams klublokaler, Vester Ringvej 100.

Cykeltræning i vinterhalvåret:

Onsdag kl. 18.00 MTB og tøsetræning i Madsby parken og. Mødested på parkeringspladsen ved Madsby.
Lørdag kl. 09.00 cykeltræning fra Fredericia Triathlon Teams klublokaler, Vester Ringvej 100.
Søndag kl. 10.00 MTB i Hannerup. Man mødes ved Fag og Firmas klubhus.

Spinning: 

Fredericia Triathlon Team tilbyder spinning i vinterhalvåret fra 1. oktober til 31. marts i Fredericia Idrætscenters Bikelokale.

Spinning med instruktør

Der er spinning med instruktør på følgende tidspunkter:
Tirsdag 19.00 – 20.00
Torsdag 19.00 – 20.00
Lørdag 08.00 – 09.00

Til timerne med instruktør skal man booke en cykel, booking kan foretages her.

  • For spinning gælder det at man skal være klar ved cyklen senest 5 min før start. Er man ikke det kan cyklen være tabt. Og HUSK, at melde fra hvis du bliver forhindret.
  • Ud af 29 cykler har Triklubben 10 cykler reserveret tirs., tors og lør. Er der 3 min. før start fortsat cykler ledige har dem der står på venteliste lov til at tage evt. ledige cykler udover de 10 reserveret .
  • Det er kun muligt at have én tid booket ad gangen. Dvs. har man f.eks booket tid en tirsdag kan man først booke igen den kommende torsdag, lørdag eller ugerne efter når spinningstimen man har booket er afsluttet.

Spinning uden instruktør:

Der er mulighed for at benytte FIC’s spinninglokale uden instruktør på alle de tidspunkter hvor der ikke kører hold.

Der skal til alle spinningtimer medbringes et lyserødt armbånd. dette skal bæres synligt. Armbåndet kan afhentes i klublokalet.

Løbetræning foregår hele året på nær i ferierne med start fra klublokalet.

Der løbetrænes følgende dage:

Mandag kl. 17.30
Kvindeløb: Træningen tilrettelægges så alle kan være med. Der laves løbeteknik øvelser og trænes intervaltræning.
Let øvede: Der løbes 6-8 km. med 5.30-6.00 min./km.
Øvede: Der løbes 12-15 km. med 4.45 – 5.00 min./km. Der laves løbeteknik øvelser og trænes intervaltræning.

Torsdag 17.30 (Vinter) Onsdage kl. 17.30 (Sommer)
Øvede: Der løbes 12-15 km. med 4.45 – 5.00 min./km. Der laves løbeteknik øvelser og trænes intervaltræning.

Lørdag ca. kl. 11.00 (Slås op på facebook)
Øvede: Der løbes 12-15 km. med 4.45 – 5.00 min./km. Der laves løbeteknik øvelser og trænes intervaltræning. Forventeligt OBR (OffBikeRun)

FICness medlemskab:

FICness tilbyder en bred vifte af hold lige fra yoga, tabata til TRX og Powerpush. Det er desuden muligt at benytte svømmehallen i hele den offentlige åbningstid. Se mere om FICness på: http://ficness.dk/

Medlemmer af Fredericia Triathlon Team kan tegne medlemskab til FICness i Fredericia idrætscenter til en fordelagtig pris.

For at blive oprettet som FICness-medlem henvender man sig i receptionen ved svømmehallen. Man medbringer dokumentation på, at man er medlem af Fredericia Triathlon Team  (Send mail til anja@cbcit.dk, så sørger hun for, at der bliver lagt den ønskede dokumentation i en kuvert til afhentning i Tri-klubbens lokale). Ved oprettelse skal man huske at oplyse, at man ønsker Fredericia Triathlon Teams firmaordning, herefter klarer FICness resten, og man får et medlemskab på lige fod med alle andre medlemmer blot til en bedre pris.

 Pr. 1/3-2016 er prisen 199,- pr. måned. (Normalpris 279,-) Der opkræves desuden et oprettelsesgebyr på 149,- medmindre medlemmet allerede er medlem i FICness, så konverteres medlemskabet blot, og der betales ikke oprettelsesgebyr. Der betales her ud over depositum for armbånd på 100,-Se evt. aktuelle priser her: http://ficness.dk/priser/.

Styrketræning ved hal 4:

Som medlem af Fredericia Triathlon Team har man mulighed for at bruge FICness’   styrketræningslokale ved hal 4. (Gå af trappen ned i kælderen, drej til højre og gå ind i hallen på venstre hånd. Lokalet ligger her med udsigt over hal 4).

For at bruge styrketræningslokalet ved hal 4, skal man anvende de lyserøde armbånd, som lånes i Tri-klubbens omklædning. På bordet ligger en mappe, hvor man noterer hvilket armbånd, man låner samt dato og tidspunkt. Armbåndet skal bruges til at ”bippe ind” i lokalet. Det gøres blot ved at holde armbåndet hen til sensoren ved indgangen.

Når man er færdig med at træne, afleveres armbåndet igen og klokkeslæt for aflevering noteres i mappen.

Børn under 15 år må ikke træne i lokalet ved FICness, heller ikke selv om de er ifølge med en voksen.

Husk altid at efterlade maskiner og redskaber rengjorte og sat på plads, så Tri-klubben gør et godt indtryk.

CIRKELTRÆNING:

Fredericia Triathlon Team tilbyder Cirkel-træning i vinterhalvåret fra 1. oktober til 31. marts i Fredericia Idrætscenters Ficness-lokalet.
Der er cirkeltræning med instruktør Tirsdage 20.00 – 21.00

Til timerne med instruktør skal man booke en plads på fanebladet “BOOK”.

For træningen gælder det at man skal være klar i lokalet senest kl 20. Er man ikke det kan ens plads være tabt. Og HUSK, at melde fra hvis du bliver forhindret.
Ud af 20 pladser har Triklubben 10 pladser reserveret. Er der fortsat pladser efter start, har man lov til at tage evt. ledige pladser udover de 10 reserveret med et max på 20.
Det er kun muligt at have én tid booket ad gangen. Dvs. har man f.eks booket tid en tirsdag kan man først booke igen den kommende tirsdag når træningstimen man har booket afsluttet.

Cirkeltræningen er en form for styrketræning med fokus på core-øvelser som styrke hele gruppen, men især muskelgrupperne i mave og ryg regionen.

325

Medlemmer

1991

Stiftelses år

5

Instruktører

22

Træningshold

Sociale medier: